23 d’octubre del 2017

Crida de la Fundació Bofill: Uneix-te a la biblio(r)evolució!

I si repensem els usos de la biblioteca escolar?


El dijous 9 de novembre tindrà lloc l’acte de presentació de la crida oberta sobre les biblioteques escolars impulsada per la Fundació Jaume Bofill. 

Aquesta iniciativa busca centres educatius que desitgin repensar col·lectivament nous usos i models per a la seva biblioteca escolar.

L'acte estarà conduït i dinamitzat per les impulsores de la crida Marta Roig (diplomada en Biblioteconomia i Documentació i Màster en Biblioteca escolar i promoció de la lectura) i Anna Juan(doctora en antropologia social i cultural i màster en llibres i literatura infantil). 
Durant l'acte, es presentaran 3 experiències inspiradores de nous usos de la biblioteca escolar que ens ajudaran a visibilitzar tot el seu potencial de la mà de: Carlos Ortiz, de l'Institut Menéndez y Pelay, la Mariona Trabal, de l’Escola Orlanda i l'Òscar Cabo, de Jesuïtes El Clot – Escola del Clot.
Si us voleu apuntar a lacte  o voleu tenir més informació , us encoratgem a que entres al link: http://www.fbofill.cat/agenda/uneix-te-la-bibliorevolucio

Aquesta crida durarà tot el curs (encara no han publicat el calendari) i la jornada de presentació es farà el 9 de novembre.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada