15 de març del 2017

La Biblioteca Escolar... facilitadora de la millora educativa?

El proper 30 de març de 18-19h, la Fundació Bofill organitza un webinar sobre les biblioteques escolars com a facilitadores de la millora educativa. Aquest acte es podrà seguir amb qualsevol dispositiu amb connexió a Internet des de www.fbofill.cat
  • Com pot contribuir la biblioteca escolar a les necessitats educatives del s. XXI? Sota quines condicions? Quins nous usos i serveis permeten contribuir a la millora metodològica de l’escola?
  • Com convertir les biblioteques escolars en centres de recursos per a l’aprenentatge? I en laboratoris per a les alfabetitzacions múltiples? 
  • Quins serveis de suport necessiten les biblioteques escolars? Quines iniciatives han resultat exitoses?
  • Com implicar a tota la comunitat educativa en el servei de biblioteca escolar? Quin paper han de tenir els diversos agents educatius? 
  • Quina biblioteca escolar té futur i a quins reptes ha de donar resposta?
Aquest seminari està organitzat per la Fundació Jaume Bofill en el marc del programa LECXIT-Lectura per a l’Èxit Educatiu.
El seminari serà moderat per Eulàlia Espinàs, gestora de biblioteques i centres culturals, i comptarà amb la participació de:
• Mònica Baró, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.
• Inés Miret, directora de Laboratorio Emilia www.laboratorioemilia.com.
 Mariona Trabal, mestra i responsable de la Biblioteca Marta Mata de l’Escola Orlandai de Barcelona.
La durada prevista del seminari web és de 60 minuts. Obert i online a www.fbofill.cat. L'accés és gratuït i també es podrà participar via Twitter amb el hashtag #bibliotecaescolar
Quan? 30 de març de 2017 de 18 h a 19 h
On? Allà on tinguis un dispositiu connectat a Internet.
Acte en línia gratuït i obert a tothom (equips directius, mestres i professors, responsables de biblioteques escolars i bibliotecaris, etc.)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada