30 d’abril del 2017

Fas 6 anys. Tria un llibre


El Departament de Cultura engega el proper dimarts, 2 de maig, la campanya "Fas 6 anys. Tria un llibre", que vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. Mitjançant la campanya, l’infant que fa o hagi fet 6 anys durant aquest 2017 rebrà a casa un targeta que el convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podrà bescanviar la targeta pel llibre que més li agradi, per un import de fins a 13 euros. Si l’import és superior, caldrà abonar la diferència. També hi haurà la opció de poder fer la compra en línia a través del portal www.libelista.cat

En aquesta segona edició, la campanya arribarà a 80.941 nens de tot Catalunya, que podran anar a més de 200 llibreries d'arreu del país.


La campanya també té com a objectius que els nens descobreixin les llibreries amb un adult; que comencin a crear la seva pròpia biblioteca; donar valor al llibre i reforçar les vendes de llibres infantils.


"Fas 6 anys. Tria un llibre’ és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura en col·laboració amb el Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i compta també amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l'IDESCAT i els Departaments de Presidència i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada