11 d’octubre del 2016

Calendari Seminari de coordinació BE Alt Penedès 2016-2017

Aquí teniu el programa del Seminari de coordinació d'aquest curs. 

Hem organitzat el programa d'aquest seminari de manera que hi hagi un temps per a la coordinació i l'assessorament i un temps per tractar amb més profunditat els temes pels quals els centres vau mostrar més interès a la reunió de biblioteques escolars que vam fer el mes de maig. Amb aquesta intenció hi hem convidat especialistes. 

Aquesta és la planificació de les sessions i els temes:



Sessió-1. Dijous 20/10/2106. Selecció del fons de llibres i presentació de novetats. A càrrec de Núria Villellas de The Fabula.


Sessió-2: dijous 24/11/2106. La biblioteca de l'escola i les biblioteques d'aula. A càrrec de Mònica Badia. Coordinadora del Programa biblioteca escolar “puntedu”. Presentació de la publicació Biblioteca d'aula: una oportunitat per a la lectura i el coneixement.

Sessió-3: dijous 09/02/2017. La dinamització de la biblioteca escolar. A càrrec de Marta Roig. Especialista en Lectura, infància i biblioteques

Sessió-4: dijous 23/03/2017. Col·laboracions biblioteca escolar i biblioteca pública. Recursos de la biblioteca pública per a les biblioteques escolars. A càrrec de Mireia Domínguez. Responsable del foment de la lectura infantil i juvenil de la Biblioteca Torras i Bages.


Sessió-5: dijous 11/05/2017. Intercanvi d'experiències de les biblioteques escolars de l'Alt Penedès. A càrrec dels participants del seminari de coordinació.

*En cas que hi hagi algun canvi de data, s'avisarà en antelació.

                                                          Il·lustració de Marion Arbona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada