24 de desembre de 2015

Guies de Lectura de Nadal'15!

El grup Bibliomèdia ens ha preparat un recull de guies de lectures de Nadal fetes per diferents biblioteques i entitats que els hi han fet arribar. Esperem que us siguin de molta utilitat!


Aprofitem el post per desitjar-vos unes MOLT BONES FESTES!


15 de desembre de 2015

Activitats escolars. Celebrant l'Any de les Biblioteques 2015

Com us hem informat en una entrada anterior, aquest 2015 ha estat proclamat a Catalunya l'Any de les biblioteques.

En aquest pàgina anirem publicant les activitats que es van fent a la comarca de l'Alt Penedès en motiu de la celebració del 2015, Any de les Biblioteques.

Hi trobareu l'enllaç a la fitxa de cadascuna de les activitats.


       CENTRE ESCOLAR                       POBLACIÓ               ACTIVITATS celebrant l'ANY DE LES BIBLIOTEQUES
*      *       *Patró de fitxa de l'activitat
I perquè la tingueu a mà us posem aquí l'enllaç al patró de la fitxa "Activitat escolar Any de les biblioteques". Només heu de baixar-la al vostre ordinador, completar-la i enviar-la al correu del CRP de l'Alt Penedès (crp-altpenedes@xtec.cat). Esperem les vostres iniciatives!


10 de desembre de 2015

Guies de Lectura per Nadal!

Si a la vostra escola prepareu una guia de lectura per Nadal, Bibliomèdia té per costum publicar una relació d'enllaços a les diferents guies per orientar a les famílies. Us animem a que compartiu les vostres guies amb tots nosaltres!

Aquestes van ser les guies de Nadal de l'any passat:


Per fer arribar la vostra guia de lectura a Bibliomèdia, ho podeu fer a través del seu correu electrònic, tot enviant el vostre enllaç. Teniu de temps fins el dilluns 14 de desembre. 

Moltes gràcies per compartir la vostra feina, serà un bon regal de Nadal per a totes les biblioteques escolars!


9 de desembre de 2015

L'Escola Mas i Perera celebra les III Jornades Literàries!

El passat dissabte 14 de novembre, l'Escola Mas i Perera de Vilafranca del Penedès va celebrar les seves III Jornades Literàries que tenien com a protagonista l'escriptor Roald Dahl.

Al llarg del matí de dissabte, alumnes, famílies i mestres van realitzar nombroses activitats relacionades amb llibres escrits per l’autor: lectura en veu alta, construcció d’un estel, el pot de la medicina de colors, piruletes de xocolata, taller de construcció de paraules al revés,  recomanació de llibres a la Matilda dibuixada als vidres de l’entrada de l’escola, intercanvi de llibres, projecció de pel·lícules, joc d’orientació per trobar diferents personatges dels contes de Roald Dahl i espai de lectura per llegir tots aquells llibres que ens agradessin. 

Per arrodonir la Jornada, els assistens van gaudir de l’espectacle “Els culdolla i altres històries perverses"

Les Jornades Literàries van néixer fa tres anys amb l'objectiu principal d’apropar la lectura a famílies i alumnes i la d’obrir la biblioteca a tota al comunitat educativa més enllà del seu espai físic.verses”.