21 de febrer de 2015

3a sessió: La Competència Informacional!

Aquest dijous 26 de febrer, a les 17:15 h,  es realitzarà la tercera sessió del Seminari de Biblioteques Escolars de l'Alt Penedès, que girarà entorn de la Competència Informacional. En aquesta sessió ens posarem en grups de treball per crear, cada grup, una activitat de Competència Informacional.

US HI ESPEREM!


16 de febrer de 2015

Trobada de seminaris i grups de treball de biblioteca escolar!

La Fundació Marta Mata Garriga ha programat una Trobada de seminaris i grups de treball de biblioteca escolar, que tindrà lloc el dissabte 21 de febrer, de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 del matí, a Saifores.

El Seminari de Biblioteques Escolars de l'Alt Penedès hi serà present! Si algú es vol apuntar, el termini d’inscripció finalitza el dijous 19 de febrer!!!


Vols tenir més informació? Visitar webcrp Baix Penedès.

Vols veure el programa? Programa Trobada

Em vull apuntar! Formulari d'inscripció

 

10 de febrer de 2015

Butlletí Digital BDR!

Ja tenim aquí... el Butlletí Digital del mes de febrer del Banc de Recursos. LA LECTURA: FONT DE PLAER I DE CONEIXEMENT!

Recordem que aquest Butlletí és un Recull de les novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast, incorporades al segon trimestre del curs 2014-15 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.