23 d’octubre del 2015

Seleccions de lectures a les Maletes pedagògiques del CRP

Aquest curs ha començat a circular la nova maleta pedagògica del CRP de l'Alt Penedès -i és la que fa vint-i-cinc!-, la Maleta Còmic en català per a primària.

Conté una selecció de quaranta-set còmics editats en català. 
Hi són presents títols de col·leccions històriques: Astèrix; Massagran; Marsupilami; Tintín; Barrufets; Benet Tallaferro; Yakari...
 
Inclou també còmics que han anat formant part de revistes infantils i juvenils: Ot, el bruixot; Vet aquí la Rita!; Jan i Trencapins...
La selecció també fa una concessió a incloure personatges més mediàtics: Geròmino i Tea Stilton; Detectiu Conan... 

Alhora la maleta dóna a conèixer títols d'editorials que actualment estan donant un impuls nou al còmic: col·leccions com Mamut de l'editorial Bang; Petit Pelut de l'Editorial Base:
Simbolet de Símbols Editors...

Per part del CRP, la intenció de la creació d'aquesta maleta és doble: oferir-la en préstec a les escoles de l'Alt Penedès i ser una referència de selecció de títols de còmic editats en català per a les biblioteques escolars. Us enllacem a les guies bibliogràfiques del contingut:

Volem agrair al Grup de Mestres de l'Alt Penedès, públicament i amb moltes ganes, la seva col·laboració econòmica per fer possible aquesta maleta. 

La Maleta Còmic en català per a primària ha començat a circular per les escoles de l'Alt Penedès. Esperem que els doni bones i llargues estones de lectura.

A la pàgina de Les maletes pedagògiques del web del Servei Educatiu de l'Alt Penedès trobareu més informació sobre aquesta i d'altres maletes, així com la manera que les escoles de la comarca les poden sol·licitar. Us avancem, però, que aquest curs estan adjudicats tots els terminis.
Llàstima que no en tinguem més...!

Llarga vida a la Maleta de Còmic en català per a primària!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada